Od decembra meseca, naša agencija je počela da sarađuje sa ruskom agencijom za bračno posredovanje ''ALLA'', čiji je direktor Tatjana Karpova. Više o članicama iz Rusije možete videti na našoj strani ČLANOVI.

3 коментара:

  1. Sta treba uraditi,voleo bi jednu iz Rusije.Nisam se jos zenio.Imam 38 god

    ОдговориИзбриши
  2. Poštovani Aleksandre, da bi pokrenuli proceduru, potrebno je da postanete naš član. Za detaljnije informacije pišite nam na naš email brakjaiti@gmail.com ili nas kontaktirajte na naš telefon 069 21 00 874

    ОдговориИзбриши
  3. Pozdrav svima, moje ime je Dion Dublin, iz Finske. Ovdje želim podijeliti svoje svjedočenje, kako bih svima rekao kako sam vratio svoju ženu uz pomoć dr. Ogundelea, čarobnjaka. Žena me napustila više od 6 godina, svugdje sam tražio pomoć, ali nitko mi nije mogao pomoći. Prošli tjedan našao sam ljude koji su pričali o doktoru Ogundeleu na različitim forumima i kako im pomaže i u rješavanju njihovih problema, odmah sam kontaktirao dr. Ogundelea koji je odgovorio i započeo svoj posao nakon 24 sata, nazvala me supruga koja je otišla prije 6 godina i vratila se kući, ovo nisu samo priče, ovo je moje istinsko životno iskustvo, ovaj čovjek je vrlo moćan, obratite mu se za bilo koju vrstu pomoći i uvjeravam vas da ćete vam pomoći 100%. Kontaktirajte ga na WhatsApp -u i Viberu: +27638836445.

    ОдговориИзбриши