Kako do uspesne veze?


Većini ljudi je u to teško da poveruje, ali činjenica je da zaista postoje parovi koji se savršeno razumeju i fukcionišu. Pitate se kako im to uspeva? Pa zapravo i nije neka velika filozofija u pitanju. Sve što treba da uradite je da prestanete da zavidite savršenim ljubavima i da se potrudite da jednu takvu priču izgradite u svom okruženju.

Pokažite mu ili joj da vam je stalo

Svaki dan iskoristite trenutke da pokažete voljenoj osobi da vam je stalo do nje.To mogu biti i sitnice kao što je čvrst zagrljaj.

Borite se za svoju vezu

Zavaravate se ako ste mislili da su srećni parovi uvek bili toliko spokojni i zadovoljni svojim odnosom. Do toga je trebalo doći, a put je izuzetno trnovit. Iza njih su verovatno žustre svađe, neslaganja i konflikti koji su s vremenom, kako su sve više upoznavali jedno drugo, lagano iščezli. Tu golgotu svaki par mora da prođe i, ukoliko to izdržite, budite sigurni da ste pronašli srodnu dušu.

Posvetite se jedno drugom

Ukoliko radite ili imate drugih obaveza u životu, svaki slobodan trenutak trebalo bi da posvetite svojoj ljubavi. To naravno ne znači da konstantno morate da budete sami, da se izležavate u krevetu i ne izlazite jedno drugom iz zagrljaja. Budite katkad sami, katkad u društvu, provodite vreme u kući, ali i van nje. Trudite se da unesete dinamiku u svoj ljubavni život, budite luckasti, avanturistični i nećete skidati osmeh s lica.

Poštujte jedno drugo

Poštovanje je osnova svega. Morate da budete svesni koliko je osoba s kojom ste u vezi kvalitetna, vredna vaše ljubavi i pažnje i koliko je bitno da se potrudite da je pored sebe i zadržite.

Pružajte partneru podršku

U vezi ne mislite samo na sebe, već i na partnera. I baš kao što bi on trebalo da zna šta vam je važno, do čega vam je stalo i čemu težite, tako i vi morate to isto da znate za njega. Uzajamna pomoć i podrška isuviše su važni da bi vaša veza uspela i bez toga.





Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.