Agencija je svakim danom sve uspešnija, a očigledan primer toga su Slobodan Randjić (hemijski tehničar)  iz Srbije i Anna Nikitina (diplomirani pedagog) iz Rusije.
Anna je bila u poseti kod Slobodana, oduševljena je njime i lepotama Srbije. Nakon toga ona je pozvala njega da je poseti.
Planiraju zajednički dolazak u Srbiju i pripreme za svadbu.

P.S. U ovom periodu imamo još tri svadbe, ali jos uvek nismo dobili dozvolu da objavimo njihove fotografije i imena.

1 коментар:

  1. Pozdrav svima, moje ime je Dion Dublin, iz Finske. Ovdje želim podijeliti svoje svjedočenje, kako bih svima rekao kako sam vratio svoju ženu uz pomoć dr. Ogundelea, čarobnjaka. Žena me napustila više od 6 godina, svugdje sam tražio pomoć, ali nitko mi nije mogao pomoći. Prošli tjedan našao sam ljude koji su pričali o doktoru Ogundeleu na različitim forumima i kako im pomaže i u rješavanju njihovih problema, odmah sam kontaktirao dr. Ogundelea koji je odgovorio i započeo svoj posao nakon 24 sata, nazvala me supruga koja je otišla prije 6 godina i vratila se kući, ovo nisu samo priče, ovo je moje istinsko životno iskustvo, ovaj čovjek je vrlo moćan, obratite mu se za bilo koju vrstu pomoći i uvjeravam vas da ćete vam pomoći 100%. Kontaktirajte ga na WhatsApp -u i Viberu: +27638836445.

    ОдговориИзбриши